29 Aralık 2010 Çarşamba

Bugün Şifa için naaptın?

Evet dün yine şifadaydık. :) Yoklama yapsalar kaytardığımız gün yok nerdeyse ....

Aslında Zeynep'in 7. ay rutin kontrolüydü ama bir önceki gece Doğa 39. ateş görüp kendi rekorunu kırınca, o da eşlik etti tabii bize. Yani 3 büyük ve 2 çocuk olarak tam kadro yerimizi aldık.

Önce Zeynep kontrolden geçti. Gelişimi, büyümesi iyi. Kilo 8732, boy 73 cm. Bir tek hecelemiyoruz. Ordan not alamadık ama olsun sesler çıkartarak çokça konuşuyoruz nasılsa. Bol bol vurmalı oyuncakla oynamamızı önerdi. Sabahları ekmekli peynirli kahvaltıya geçtik. Bakalım naapacak? Hıı bir de şu geniz akıntısından bir türlü kurtulamadık. Onun için yeni ilaçlar verdi. (mutfak tezgahı küçük ölçek eczane formatında) Bir de şüphelendiği için tüm batın ultrason istedi.

Sıra Doğaya gelince yıktı tabii ortalığı yine. Göğsünü , sırtını dinledi. Yeni röntgen çektiğimiz için sadece kan tahliline bakalım dedi. Kuzum çok uslu durdu bu sefer kan alınırken. Vee ohhh. Tahlil sonuçları gelince zatürre şüpheleri boşa çıktı. Eski ilaçlara devam.

Eve gidip çocukları yedirip uyutup geri döndük ultrason için Şifaya. Zibidi tam karaciğere, dalağa baktık, yumurtalıklara sıra geldi çiş yaptı. E yumurtalıklar için de idrar torbasının dolu olması gerekiyormuş. Yarım saat sonra denedik. I ıh. Bir 40 daka sonra zar zor onlara da baktı vee... Ohh. Herşey normal gözüküyor. Bundan da yırttık

Sabah 10.00 randevusuna gittiğimiz Şifa'dan akşam 5.45'de ancak çıkabildik. Ama çocuklar sağlıklı ya dert değil diyoruz.

* Selen, biz bu performansla kesin şubatta da görüşürüz...

2 yorum:

  1. ohh hadi geçmiş olsun. zatürre şüphesinin boş çıkmasına çok sevindim özellikle. bir an önce iyileşsin minikler.

    yazın az çiş beklemedik kızım KSH koridorlarında :) koltuğundan tanırız valla.

    dur alayım ben de şubatın randevusunu şimdiden, başbakanlıktan daha yoğun nilgünün randevu defteri.

    YanıtlaSil
  2. keşke fazla fazla alsaydın. Sonra karaborsadan satardık. :)

    YanıtlaSil