12 Kasım 2010 Cuma

Göz Kontrol

Çocukların ve tabi benim doktor-hastane çilesi bitmiyor. Dün de göz kontrolleri vardı bıdıkların. Ardarda almıştım randevuları bir daha bir daha git gel olmasın diye. Ama Doğa bu noktada tam da benim gibi düşünmüyormuş sanırım. Burnumdan getirdi tüm süreci.

Sonuçta kontrol tam olarak yapılamadı tabii Doğa sürekli ağladığı için. Bir gözlük takıp 3 boyutlu nesneyi görmesi, uzaktaki şekillerin de ne olduğunu söylemesi gerekiyordu. Bir sonraki adımda da sanırım teker teker gözleri kapatıp kontrol edecekti ama nafile tabii. Hiçbirini yapmadı, yaptırmadı. Bunları yapmak da ödev olarak bize kaldı. Mesela uzaktan geçen uçak vs gibi birşeyi teker teker gözleri kapatıp sormamız gerekiyormuş görüyormusun diye. Hadi bakalım.

Zeynep'te de 3 numara astigmat çıktı. Normalde bu ay bebeklerde astigmat olurmuş ama bizimki biraz limitlerin üzerinde. Şu an için bu konuyla ilgili yapacak birşey yok ama 11. ayda tekrar kontrol var. Doğayı da yaklaşık o vakitlerde takrar görmek istiyor ama lütfen ayrı ayrı getirin bir daha çocukları dedi. :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder