7 Şubat 2011 Pazartesi

Anne ne işe yarar?


Anne, hasta hasta uyurken, üzerine oturup rahatça çizgifilm izlemeye yarar :)
.
Evet artık çok daha iyiyiz. Herkes ayaklandı, antibiyotikler bitti, ateşler düştü, burun akıntısına devam, aradatek tük öksürüğe devam şeklinde...Soranlara ilgilenenlere teşekkür. Aman unutmuşum bu hasta yatma işini. Çok zor geldi bu sefer. Hadi geçmiş olsun.
.
Doğa çok neşeli bir süredir. Sürekli annecim, babacım diyor. İçimin yağları eriyor. Ben ki hiçbir zaman böyle annecim falan demedim. Diyenlere de güldüm. Biraz yılışık biraz yapmacık geldi. Ama bu haftasonu annem gelirse ben de annecim diyim bari kadına bu yaştan sonra. Süpermiş süper.
.
Bu aralar herşeyi kimin aldığı ile bağdaştırıyor. Eskiden de vardı ama şimdi akşam yemeğinde yediğimiz ekmeği bile taaa Bursa'daki anane almış oluyor. Olsun ne diim.
.
Zeynepçik bayaa alıştı emmeme olayına. Arada bıkırdasa da saçını okşayıp müzik kutusunu açınca ağzını şapırdatarak uyumaya devam ediyor. Bazı geceler 2-3 gibi uyandığı oluyor. Onu da hastalık , diş vs gibi nedenlere bağlayıp süper pozitivist bir şekilde yaklaşıyorum olaya... Sanki kotardık gibi bu uyku işini. Artık tamamen yatağında, sallamadan ve emzirmeden uyuyor. Biraz kucakta sırta pıtpıt, biraz yatakta sırta pıtpıt...Tamam. Esas şu hastalıklar tamamen bitsin-gitsin o zaman anlayacağız.
.
Bu haftalık hastane programımız da şöyle: perşembe Zeynep'i operasyon için kontrole götüreceğiz. Bu on gün hasta olmamayı becerebilirsek de ( on gün tabi on ay gibi bu şartlarda) pazartesi günü operasyon var. Hem bu hafta hastaneye gitmemek olmazdı di mi... Beklerler. Ayıp.

7 yorum:

  1. çok sevindim iyi olmanıza :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görüntü , anneciğinin tepesinde ..İnsan hiç ayrılamıyor yavrusundan değil mi? Ben uyuttum ama uyansın diye bekliyorum galiba...Hastalığı atlatmışsınız , inşallah bu kış bir daha rahatsızlık vermez size..sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil
  3. mine,teşekkürler
    içimizdeki karnaval,aslında uyanıkken uyusun, uyurken uyansın istiyoruz... :) bu kış hastalıklarını bitirdiğimi ümit ediyorum ben de .

    YanıtlaSil
  4. fotoğraf süper! hastaneden aradılar, bu sene için muafiyet vermişler sizin aileye :)

    YanıtlaSil
  5. ohh sevindim, haberler guzel... bu seneki hastalik kontenjaninizi tamamladiniz umarim... ama sen eksik kalsan olmazdi ki zaten, di mi...

    YanıtlaSil
  6. kırmızı, seriyi tamamladık :) Şimdi herkes iyi gibi.

    YanıtlaSil