27 Ocak 2011 Perşembe

Reaksiyonel sensin

Salıdan beri ateşi düşmeyince artık bugün doktora götürdüm Doğa'yı. Ama Nilgün'e ulaşamadığımız için değişiklik yaptık ve Yeditepe'ye gittik. Bomboş acile girip 2 dakika sonra da doktorla görüşünce gözümden bir damla yaş süzüldü. Beni Şifa koridorlarında ömür tüketenler çok iyi anlayacaklardır.

Neyse yeşil geniz akıntısı, burun akıntısı ve ateş birleşip sinüzit olmuşlar, bize de hediye olarak antibiyotik getirmişler. Bizimki tabii doktorun odasındaki hasta yatağı-sedyemsi şeyi görünce kudurdu. Nedense onla bi durumu var çözemedim.

Zavallı doktor:-Her zaman böyle reaksiyonel midir?

Not: Hiç resim koymamaktansa eski de olsa koyayım dedim. 2010. Haziran

7 yorum:

  1. geçmiş olsun çocuk doktoru değil miydi ki çocuğun tepkisini şaşılacak bulmuş.. benim oğlum da deli gibi tepki verirdi küçükken.. kimi dktor kötü bir anısı mı var derdi.. ben sonradan analdım ki(sanırım Doğa için deöyle) algıları çok açık ve kuvvetli, iyi de akıl yürütüyorlar.. saf salak değiller nerde olduklarının farkına varıyorlar kolayca.. tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. yok canım aleni çocuk doktoruydu.Çekmecede balonlar falan...Evde doktorculuk oynarken iyi, doktora gidince ı-ıh...

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun yavruya :(
    etraftan nilgün'ün methini o kadar duymuştuk ki, ben de yağmur için 1. ay randevusunu ondan almak üzere aradım hastaneyi. tam 24 gün sonrasına en erken vereceklerini söyleyince, mersi dedim almayayım ben. bu yazdığından sonra isabetli bir karar olduğunu bir kere daha görmüş oldum.

    YanıtlaSil
  4. beylem, size de geçmiş olsun. patır patır dökülüyoruz hepimiz...

    nilgün'e bir süredir ben de ulaşamıyorum. geçtiğimiz hafta hastaydı bu hafta bilemiyorum. çok da zorlamadım ama bekleme odasında çok sürünsek de acil durumlarda olmuyordu böyle şeyler... bir durum var herhalde.

    YanıtlaSil
  5. Bugün 2.00'de çıkacakmış, aradan da hasta almıyor dedi asistanı. O da hasta herhalde.

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun Beylemcim.

    YanıtlaSil
  7. funda saol. Bitsin artık şu hastalıklar di mi...

    YanıtlaSil